تبلیغات
پرورش و فروش قرقاول محمدحسن آخوندیان - طرز تهیه قرقاول شکم‌ پر

پرورش و فروش قرقاول آمریکایی،سفید هلندی،پاکستانی و قرقاول بلژیکی


Admin Logo
themebox Logo
تاریخ:دوشنبه 21 دی 1394-10:48 ق.ظ

طرز تهیه قرقاول شکم‌ پر

مواد لازم برای داخل قرقاول

پیاز (متوسط)                    2 عدد

جگر قرقاول خرد شده          یک عدد

نمک                               یک قاشق چایخوری

زعفران                            نیم قاشق چایخوری

 کره                                3 قاشق سوپخوری

 گوشت چرخ کرده گوساله   ربع کیلو

 فلفل                              نیم قاشق چایخوری

 آب مرغ                          2 قاشق سوپخوری





موادلازم برای قرقاول:


کره                                نیم فنجان

آب مرغ                          یک فنجان

قرقاول                            یک عدد

آرد                                یک قاشق سوپخوری

بلوط                               ربع کیلو

سیب‌                              مخصوص پختن

قارچ                               ربع کیلو


طرز تهیه: برای داخل شکم قرقاول پیاز را سرخ کرده به آن جگر و گوشت چرخ کرده اضافه کرده باز سرخش کنید. سپس نمک و فلفل و زعفران به آن بزنید. اب مرغ را در آن ریخته تمام مواد فوق را هم مخلوط کرده آن را در شکم قرقاول جای دهید. 4 قاشق سوپخوری کره را آب کرده به قرقاول بمالید با بقیه چهار قاشق سوپخوری کره قارچها را با آرد و بلوط سرخ کنید سیب را به آن افزوده مواد فوق را روی قرقاول و اطراف آن بریزید و سپس تمام خوراک فوق را روی آتش ملایم بمدت 45 دقیقه بپزید.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر